פתרונות אוורור המובילים והיעילים ביותר

לא מעט מפעלים ובתי עסק, בפרט מסעדות, דואגים להתקין מערכות אוורור שונות אשר מאפשרות עבודה סדירה ונקייה במקום. לעיתים מערכות אלו נדרשות על מנת לאפשר עבודה בטוחה ויעילה, לעיתים התקנים מחייבים את המקומות השונים להתקין מערכות אוורור ולעיתים קרובות זה פשוט הכרחי מסיבות טכניות.

אנחנו יכולים לראות כיצד נוצרו במהלך השנים פתרונות אוורור שונים, חלקם מתוחכמים מאוד אשר משרתים קהל לקוחות רחב בתחומים שונים. פתרונות אוורור אלו השתדרגו ומשרתים תעשיות רבות ביעילות ובחסכון. אותם פתרונות אוורור, כוללים דגמים שונים ומגוונים אשר מאפשרים לעסקים בתעשיות השונות לבחור את מה שמתאים להם מצד אחד ומצד שני לשרת אותם בצורה יעילה ונוחה.

דוגמאות לפתרונות אוורור חדשים ויעילים

דוגמא קלסית לפתרונות אוורור חדשים היא, פתרונות שמותאמים ספציפית ללקוח. מדובר על התאמה מבחינת מבנה המערכת ויכולת העבודה שלה. חברות רבות מציעות שירות התאמה ללקוחות באמצעות ייעוץ מקדים על פי מבנה המקום. יועץ מטעם החברה בוחן את המבנה ואז מחליט איזו מערכת יכולה להתאים ללקוח. כמובן שהלקוח מחליט בעצמו על הפתרון שיכול להתאים לו.

דוגמא נוספת היא מערכת שעובדת על טיימר, במקום שנצטרך להפעיל את המערכת כל הזמן, מדובר על מערכת שעובדת על טיימר שמכוון לזמן מסוים בהתאם לצורך של המקום. ככה חוסכים בחשמל וחוסכים בעלויות לאורך זמן.

מאווררים רבים מותקנים, כאמור, על פי המבנה. על כן אפשר למצוא מאווררים בתוך מפוחים ארוכים, קצרים, מפוחי צד, מפוחי גג, הכל בהתאם לצורך של המבנה והעסק. כיום אפשר למצוא פתרונות אוורור שקטים או לפחות כאלה שניתן להתקין עליהם משתיקי קול, בכך נמנעים מהרעש שאותן מערכות עושות ואשר במשך שנים הפריעו לעבודה סדירה.

כחלק מפתרונות אוורור אנחנו יכולים למצוא מערכות צינון ומערכות קירור אשר ניתן להשתמש גם במקומות בהם יושבים הלקוחות, זה מתאים בעיקר למקומות כמו בתי קפה, מסעדות, גני אירועים, ועוד. מדובר במצננים בעלי צריכת חשמל נמוכה (בממוצע מדובר על צריכה של 10 אחוז פחות ממזגן), תחושת קירור מיידית, חלופת אוויר קבועה, וידידותי לסביבה. מדובר על פרמטרים שמשפיעים הן על האופן בו המצננים עובדים מחד ומאידך גם על יכולת העמידות שלו לאורך זמן. מן הסתם שימוש בהם חוסך לא מעט חשמל.

השימוש בפתרונות אוורור הן בפנים העסק, למשל במטבח במקרה של מסעדות ובתי קפה או בתוך המפעל, והן מחוץ לאזור העבודה, למשל באזור בו יושבים הלקוחות או האורחים, צריך להתבצע בהתאם לגודל המקום ואם יש צורך, הרי שצריך להתקין מספר מאווררים במקביל על מנת שאלו יעשו את העבודה כמו שצריך ולא ישאירו שום חלק במקום ללא כיסוי של מאוורר או פתרון קירור אחר.